Usluga

  • Home
  • Štampa
  • Vizit karte

Dizajn, Izrada i Štampanje vizit karti.

Vizit karte vizitke ili posjetnice su danas svima potrebne, koliko su Vas puta pitali za broj mobitela, telefona, adrese?. Jeste li imali baš tada papir i olovku kod sebe? Papir?!? Zašto ne bi to učinili sa stilom.

Šta je vizit karta, vizitka, posjetnica???

Vizit karta, vizitka, posjetnica, podsjetnica je papir standardnog formata (najčešći je 90 x 50 mm, 85 x 55 mm) na kojem se nalaze podaci o nekoj osobi ili poduzeću. Vizitkarta, vizitka, posjetnica, podsjetnica razmjenjuje se prilikom poslovnih susreta.

Kultura poslovanja nalaže Vam ulaganje određenih sredstava u kvalitetno oblikovane i izradu vizitkarte.

Program za izradu i pripremu vizitki

Ukoliko imate vlastitu ideju i želite sami napraviti dizajn vizitke možete se koristiti uglavnom grafičkim vektorskim programima poput CorelDrawa, FreeHanda, Illustratora ili čak Photoshopa koji ne spada u vektorske, već u programe za obradu fotografija.

U vektorsku kategoriju ne ulazi ni jedan program iz Microsoft Office paketa, poput Worda. Ukoliko niste vješti sa gore navedenim programima, u Ms Wordu nam možete poslati vrstu i smještaj teksta koji moramo obraditi u grafičkom programu kako bi Vaša posjetnica dobila reprezentativni izgled.

Primjeri Vizit Karti

NARUČITE 100 KOMADA VISOKO KVALITETNIH POSJETNICA VEĆ DANAS